با آلودگی آب آشامیدنی چه کنیم؟ :: داناب کاشان

داناب کاشان

طرحی برای نجات آب

داناب کاشان

طرحی برای نجات آب

داناب کاشان

نجات آب
نجات زندگی
------------------------------------------------
ما را در آپارات دنبال کنید.
www.aparat.com/danab_kashan

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

موزیک پلیر

خیلی از ما به آبی که می‌نوشیم فکر نمی‌کنیم. به راحتی شیر آب را باز می‌کنیم، لیوانی را پر می‌کنیم و می‌‌خوریم. اما این که روزانه به چه میزان آب نیاز داریم؟ و آیا آبی که می‌خوریم کیفیتی دارد یا نه؟ و چه‌قدر به سلامت آن ایمان داریم، سوالاتی است که کمتر کسی ممکن است به آن فکر کند.

این مقاله شما را با کیفیت آب آشامیدنی سالم آشنا می‌کند.

بیش از 50 درصد وزن بدن هر فرد را آب تشکیل می‌دهد. بدون آب، قادر نیستیم دمای بدن خود را تنظیم کنیم. مفاصل ما برای تحرک به آب نیاز دارند و ما برای خروج مواد زاید از ادرار، تعریق و حرکات روده‌ها به این مایع حیاتی نیاز داریم.

عدم دریافت آب کافی موجب کم آبی می‌شود که علایمی‌ مثل ضعف عضلانی، خستگی، گرفتگی عضلانی و عدم تعادل را ایجاد می کند و خطر گرما، خستگی و سکته ناشی از گرما را افزایش می‌دهد.

در واقع آب مهم‌ترین ماده‌ای است که انسان بدون آن قادر نیست بیش از 5 روز زندگی کند، اما برای این که دچار این مشکلات نشویم، به چه میزان آب نیاز داریم؟

برای جایگزین کردن آب از دست رفته از راه ادرار، تعریق و استنشاق در هوای گرم، هنگام ورزش و کار کردن، در زمان بیماری وتهوع و استفراغ، ما به 88 لیوان آب نیاز داریم. اگرچه ممکن است مایع مورد نیاز بدن را از طریق نوشیدنی‌ها مثل انواع نوشابه‌ها، غذاهای آبکی مثل سوپ تامین کنیم، اما باید به خاطر داشته باشیم که این مایعات جای آب واقعی و سالم را برای ما نمی‌گیرد.

راه حل مطمئن، درست، بی خطر و قابل اطمینان مصرف آب آشامیدنی، کنترل چند مورد از جمله میکروب‌های بیماری زا و آلوده‌کننده‌هایی است که ممکن است وارد سیستم ذخیره آب شده باشند.

واضح است که برای پیشگیری از کم‌آبی باید آب بنوشیم، اما آیا آب شیر خانه ما، آبی سالم است.

اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که مطمئن هستید آب لوله‌کشی شهری و کاملا تصفیه‌شده دارید، نوشیدن این آب اشکالی ندارد، چرا که این آب از سوی مراکز نظارت بر کیفیت آب کنترل می‌شود. البته گاهی این به معنای این نیست که این آب عاری از هر گونه آلودگی است، بلکه میزان مواد آلاینده آن، آن‌قدر نیست که سبب بروز خطرات جدی برای سلامت ما شود.

گاهی بروز برخی حوادث ممکن است سبب آلودگی آب با آلاینده‌هایی شود که موجب بیماری‌های فوری می‌شود. از این رو سازمان‌های مسوول باید مردم را از این موضوع آگاه کنند. این سازمان باید در مدت 24 ساعت تاثیرات نوشیدن این آب‌ آلوده را به مردم اطلاع دهد.

آب از چند راه ممکن است آلوده شود. آب ممکن است با میکروارگانیسم‌هایی مثل باکتری‌هایی که در مایعات بدن است یا با مدفوع حیوانات دچار آلودگی شود. ضایعات کارخانجات یا نیترات‌ها ممکن است به آب راه پیدا کرده و یا مواد معدنی متعددی مثل سرب یا جیوه ممکن است سبب آلودگی آب شوند.

 

برخی افراد ممکن است نسبت به سایرین بیشتر مستعد آسیب‌های ناشی از آلودگی آب‌ها شوند:

– افرادی که تحت شیمی‌درمانی هستند

– افراد مبتلا به ضعف سیستم ایمنی مثل ایدز

– افرادی که تحت پیوند قرار گرفته‌اند

– کودکان و نوزادان

– زنان باردار و جنین آنها و سالمندان

 

آب سالم و ایمن می‌تواند تحت تاثیر خیلی از عوامل قرار بگیرد:

– موقعیت یک شهر

– کیفیت لوله‌ها و سیستم آب‌رسانی منازل

– فعالیت‌های کارخانجاتی که در نزدیک محل زندگی انسان و حومه‌ شهرها قرار گرفته‌اند.

 

  • مهدی حبیبی زاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

ابزار وبمستر

ابزار رایگان وبلاگ

اسکرول بار